2style4you; Online persoonlijk kledingadvies op basis van jouw bodyshape.

Baraba Snoeker begon samen met haar zus Nicole 2style4you. Na haar studie organisatiewetenschappen in Tilburg werkte ze bij van Haren Schoenen in de marketing om vervolgens te starten met 2style4you.

2style4you biedt een softwaresysteem waarmee vrouwen kledingadvies krijgen en is sinds 24 maart 2009 live. De formule in deze software kent 10 miljoen bodytypes. Op basis van haar ingegeven lichaamsmaten en lichaamskenmerken krijgt ze vervolgens alleen nog maar de kleding te zien die goed bij haar past. Daarnaast wordt ook toegelicht waarom dit kledingstuk zo geschikt is. Bij 2style4you bieden ruim 40 retailers uit binnen- en buitenland hun kleding aan waaronder  Mango, Orangebag, Esprit en Mexx. Voor zover bekend is 2style4you wereldwijd uniek met deze dienst!
2style4you heeft een licensing-model als business model. De toegevoegde waarde voor klanten (met name retailers) is dat zij het retourpercentage omlaag krijgen en tegelijkertijd meer service bieden door de dienst van 2style4you.

2style4you heeft in 2009 flink kunnen groeien dankzij ondersteuning van Starterslift. Zij waren in 2009 ook genomineerd in de finale voor de  Livewire Young Business Award.

Marketing is de passie van Barbara wat ze ontdekte na haar studie. Inspiratie komt overal vandaan en ook met name bij het zien van de doelgroep waarbij duidelijk is dat 2style4you relevantie kan bieden.

In 2010 moet 2style4you haar eerste licensing klant binnen halen, er worden al een aantal gesprekken gevoerd met potentiële klanten.
2style4you houdt de komende 3 jaar de technologische ontwikkelingen goed in de gaten zoals bijv. augmented reality en zal haar concept doorontwikkelingen naar gelang de relevantie voor de markt. Dit zou kunnen betekenen dat er naast licensing andere modellen geïntroduceerd worden.

2style4you wil graag in contact komen met grote retailers dus als je ingangen hebt, neem contact op met Barbara.