'Ajanaku is uiteindelijk een broedplaats voor inspiratie en creativiteit.'

Maurice Ajanaku (30 jr) is oprichter van Ajanaku.com, gevestigd in Den Haag en studeerde Industrial Design (Eindhoven en Den Haag).

Ajanaku.com is gegroeid uit het hart van Maurice en is een website waar interessante dingen over design, art en fashion gedeeld worden. Dit doet Maurice samen met mensen over de hele wereld (op dit moment in Japan, Libanon, Nederland, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zweden).
Het business model richt zich op merken die wereldwijd met Ajanaku.com als platform  inspiratie en creativiteit aan de lezersgroep willen bieden.

Maurice is gaan ondernemen vanuit passie en de creativiteit die hij had. Zijn passie zijn vrienden, familie en Ajanaku.com. Inspiratie haalt Maurice van het internet, de mensen die hij ontmoet en de reizen die hij graag maakt over de hele wereld.

De uitdaging van 2010 is om Ajanaku.com succesvol te relaunchen in de zomer. Over drie jaar moet Ajanaku uitgegroeid zijn tot een plek waar mensen over de hele wereld hun inspiratie kunnen halen. Laat je creativiteit los en doe je inspiratie op, op Ajanaku.com en als je interesse hebt om te schrijven of merken kent die iets met Ajanaku.com zouden moeten contact dan Maurice.