Rondleiding en impressie Deskowitz Amsterdam (@deskowitz) - Bram Koopman en Ivo Sweep - Pytch nieuws

Bedrijfsverzamelpanden

Deskowitz | Amsterdam

Deskowitz biedt je de mogelijkheid om samen met andere zelfstandige professionals te 'coworken'. Met je eigen Desk in een ondernemende omgeving heb je de ideale setting Lees meer »

Boven de Balie (@bovendebalie) - Sander Koppelaar (@koppelaar) - Pytch Nieuws

Bedrijfsverzamelpanden

Boven de Balie | Amsterdam

Boven de Balie is een broedplaats voor ondernemers aan het Leidseplein in Amsterdam. Creatieve bedrijven die op zoek zijn naar een werkplek zijn van harte welkom... Lees meer »

Mediagilde (@mediaguild) - Nieuwe Media Incubator

Incubators

Mediagilde - Nieuwe Media Incubator

Mediagilde (a.k.a. Mediaguild) is een incubator specifiek gericht op nieuwe media startups en gevestigd in Amsterdam. Starters die een selectieprocedure succesvol doorlopen... Lees meer »

Knowmads | We educate changemakers

Overige

Knowmads | We educate changemakers

Knowmads is een platform voor ondernemers die een verschil willen maken in de wereld in de verschijningsvorm van een creatieve ondernemende business school. Vandaar ook... Lees meer »

Overige

Registreer je idee of concept simpel en snel met CC Proof

De volgende keer als je een goed idee of concept hebt bedacht en je wilt dit beschermen ga naar CC Proof. CC Proof is DE plek waar je gemakkelijk en snel online je idee... Lees meer »

Overige

Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)

ACE is een samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit, de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool INHolland Amsterdam/Diemen (samen goed... Lees meer »

Bedrijfsverzamelpanden

Singel 146 | Amsterdam

Singel 146 is een verzamelpand met kantoren en werkplekken. In een gezellige buurt op loopafstand van het Centraal Station. Een betere locatie kun je niet vinden, en de... Lees meer »

Netwerkorganisaties

STIKK | Dutch startup collective

STIKK (Startups in een karig klimaat) is een samenwerking van een aantal startups (E, Marvia, SOFA, Soocial en Wakoopa). STIKK wil internet startups in Nederland helpen met de... Lees meer »

Bedrijfsverzamelpanden

Duintjer CS | Amsterdam

Het voormalige ABN AMRO hoofdkantoor aan de Vijzelstraat in Amsterdam heeft sinds 1 juni 2008 een nieuwe naam en invulling: Duintjer CS. Deze naam is... Lees meer »

Netwerkorganisaties

Online Tuesday | Nieuwste online ontwikkelingen

online tuesday is een maandelijks event in het Felix Meritis in Amsterdam waar online marketeers ge├»nspireerd worden door voorlopers op gebied van alle zaken... Lees meer »

 
Pagina 1 van 2